eiken traptreden
eiken
Traprenovatie eiken You CanDo It.
Deze trappen zijn al vlak en voldoende afgewerkt om direct te voorzien van eiken houten traprenovatie. Je hoeft de traptreden dan ook niet eerst kaal te schuren of te verven, dat scheelt een hoop werk! Een oude trap verwijderen of renoveren.
eiken
Traprenovatie voor het renoveren van jouw trap in huis Praxis.
Of passen ze niet meer bij de rest van je interieur? Traptreden kun je eenvoudig moderniseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van overzettreden? Dit zijn treden die je over je bestaande treden zet. Zo lijk je een compleet nieuwe trap te hebben. Ze zijn er in vele soorten. Van een onbehandeld eiken toplaag, met een antislipstrip, tot verschillende soorten laminaat.
eiken
Eiken Houten Traprenovatie Laagste Prijs: HomingXL.
De overzettreden van Stepwood hebben een eikenhouten toplaag van wel 4 mm dik met een multiplex onderlaag. Dankzij de 4 mm dikke eiken toplaag, gaan de traptreden van Stepwood langer mee dan die van CanDo. Na een jaar of acht, wanneer er wat slijtage is opgetreden, kunnen de traptreden van Stepwood gemakkelijk geschuurd en geolied/gelakt worden, om de trap er weer als nieuw te laten uitzien.
eiken
Veilinginformatie Traprenovatie massief eiken BVA Auctions online veilingen.
Online veiling van, o.a.: Traprenovatie, traprenovatie massief eiken, traprenovatie massief grenen, traptreden massief, etc. Stel een vraag. Wij verzoeken u vriendelijk de betaling voor donderdag 29 oktober 2015 te voldoen. Na sluiting van de veiling en betaling per bank wordt er contact opgenomen met de hoogste bieder.
eiken
Eiken trap plaatsen: voordelen, onderhoud en prijs.
Voor een open eiken trap recht model kan je je verwachten aan een startprijs van 2000 à 2500 euro, maar deze prijs kan snel oplopen als je bijvoorbeeld kiest voor een model met bordes of kwartslag. Wil je een eiken trap plaatsen en hiervoor een beroep doen op een vakman?
eiken
Speurders.nl: Nieuwe afgelakte eiken traptreden 900x318x35.
Omschrijving: Nieuwe afgelakte traptreden. De traptreden zijn gemaakt van WBP verlijmde berken multiplex met stevige eiken fineerlagen aan de boven en onderzijde van de trede. Afmetingen: 90 cm lang 318, cm breed 35, cm dik De prijs is 30, per stuk inclusief btw, bij afname van 10 of meer traptreden is de prijs 2750, per stuk.
eiken trap
CanDo traprenovatie traptrede eiken 100x30 cm kopen? Traprenovatie hout KARWEI.
Met de CanDo traprenovatie overzettrede eiken 100x30 centimeter is het snel en eenvoudig om je bestaande trap een nieuwe uitstraling te geven. Deze overzettrede is voorzien van een onbehandelde eiken toplaag en uitgerust met een anti-slip strip. Na installatie kan de trap worden afgewerkt met een traplak of een wax-olie naar keuze.
eiken vloer schuren
Traprenovatie, eikenhout op uw trap!
Traprenovatie, eikenhout op uw trap! Een trap bekleden met Eiken houten overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak of breekwerk aan te pas komt. De natuurlijke uitstraling is een groot pluspunt. Bovendien voelt hout erg warm aan en is het robuust en sterk.
eiken
Een boom van een trap.
De natuurlijke uitstraling van het vierkant behakte hout dat de stolp keert terug in het gebruik van daksparren als leuning en aan de voorzijde van de eiken traptreden een wankant te laten zitten. De onderste trap is voorzien van een bloktree.
eiken
Dichte trap renoveren met 16mm massief eiken BHG Traprenovatie.
U kunt bij elke eiken traprenovatie kiezen uit 20 verschillende kleuren en diverse combinaties als stootborden in kleur of wit, zijkanten meebekleden, etc. Onderstaande prijs is inclusief btw, inclusief levering en montage door heel Nederland! Wit of fineer eiken. Inclusief welstuk bovenste trede die aansluit tegen de vloer.
Traprenovatie van massief eiken.
De traptreden in dit project zijn door trapbekleding aan de bovenkant voorzien van massief eiken. Door onze garantie de trap in één dag te renoveren, konden de bewoners s avonds al genieten van de metamorfose van hun prachtige nieuwe trap.
Eiken Traprenovatie.
Deze eiken houten traptreden multiplank bestaat uit: 2 treden 60 x 100 cm incl. Eiken Traptrede Multiplank Enkele trede, 30 x 140 cm. 124 mm dik. Deze eiken houten traptreden multiplank bestaat uit: 1 trede 30 x 140 cm incl.

Contacteer ons

Meer resultaten voor eiken traptreden